6944 323639  

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Χρήσιμες πληροφορίες για αλεργίες - ασθένειες κ.λ.π. Περισσότερα...

ΠΡΟΛΗΨΗ
Χρήσιμες πληροφορίες για την πρόληψη κ.λ.π. Περισσότερα...

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Πρώτη αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.... Περισσότερα...

 1.  Ο ιστότοπος στον οποίο βρίσκεστε, παρέχει γενικές πληροφορίες επί ιατρικών θεμάτων με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση. Οι πληροφορίες αυτές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επίσκεψη στον ιατρό, την εξέταση και την γνωμάτευση και να χρησιμοποιηθούν για αυθαίρετη διάγνωση και θεραπεία.

2.  Σύμφωνα με το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύεται οποιαδήποτε  αντιγραφή ή αναδημοσίευση του περιεχομένου του ιστότοπου χωρίς άδεια. Τα κείμενα του παρόντος ιστότοπου αποτελούν προσωπική εργασία και μελέτη, ή σε διαφορετική περίπτωση αναφέρεται ο συγγραφέας και η πηγή από την οποία ελήφθησαν.

3.  Η ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής του παρόντος ιστότοπου δεν πρέπει να θεωρείται ότι αποδέχονται ή ενστερνίζονται καθ' οιονδήποτε τρόπο, το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων προς τις οποίες υπάρχουν παραπομπές ή σύνδεσμοι.

4.  Η ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής του ιστότοπου δεν ευθύνονται για τυχόν ζημία του επισκέπτη από την χρήση του ή χρήση των στοιχείων που περιέχονται.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι χρήστες έχουν διαβάσει τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας και τους έχουν αποδεχθεί.

Ρωτατε, σας απανταμε !Για να ρωτήσετε τη γιατρό, για κάποιο θέμα που σας απασχολεί, μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε τη φόρμα που ακολουθεί. Η απάντηση θα σας σταλεί με email.

3 + 19 = ?

Φροντιζουμε για την Υγεια των Παιδιων

Η υγεία των παιδιών, τόσο η σωματική όσο και η ψυχική, είναι καθοριστική για τη φυσιολογική τους εξέλιξη και ανάπτυξη καθώς και για την κοινωνική τους ένταξη.

paidi-ygeia.grTα σύγχρονα κοινωνικά και οικογενειακά πρότυπα και συνήθειες δεν οδηγούν μόνο σε θετικές, αλλά και σε αρνητικές εξελίξεις που έχουν άμεση επίπτωση στην υγεία των παιδιών.

Η επιβάρυνση της υγείας των παιδιών εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις στην κοινωνία, διαμορφώνει και μελλοντικές αρνητικές εξελίξεις  στα επιδημιολογικά πρότυπα, καθώς η αύξηση των προβλημάτων υγείας των παιδιών, οδηγεί στην εμφάνιση ή την επίταση των νοσημάτων στους μελλοντικούς ενήλικες, με άμεση επίπτωση στην κατάσταση της υγείας του μελλοντικού πληθυσμού.

"Η υγεία των παιδιών και η σύγχρονη κοινωνία"
Γ. Μάρκοβιτς  Σ.  Μοναστηρίδου

 

Αθηνα

mapΧατζοπούλου 6,  Ν. Φιλοθέη, Αθήνα, ΤΚ: 11 524

phone6944 323639